Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34802
Title: Tối ưu hóa điều kiện lên men rượu vang mãng cầu xiêm (annona muricata l.) sử dụng nấm men saccharomyces cerevisiae fby015 = Optimization of fermentation conditions in wine production from soursop (annona muricata l.) using saccharomyces cerevisiae fby015
Authors: Huỳnh, Xuân Phong
Huỳnh, Văn Kiệt
Lê, Tấn Hưng
Trần, Khả Ái
Lưu, Minh Châu
Nguyễn, Ngọc Thạnh
Trần, Hoàng Hiệp
Lê, Trí Ân
Đoàn, Thị Kiều Tiên
Keywords: Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2021 - no.5 - tr.95-103 - ISSN.1859-2171
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=330189
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34802
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv178V226S52021095.pdf393.12 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

21
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.