Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34802
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHuỳnh, Xuân Phong
dc.contributor.authorHuỳnh, Văn Kiệt
dc.contributor.authorLê, Tấn Hưng
dc.contributor.authorTrần, Khả Ái
dc.contributor.authorLưu, Minh Châu
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Thạnh
dc.contributor.authorTrần, Hoàng Hiệp
dc.contributor.authorLê, Trí Ân
dc.contributor.authorĐoàn, Thị Kiều Tiên
dc.date.accessioned2023-12-13T01:24:39Z-
dc.date.available2023-12-13T01:24:39Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=330189en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34802-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2021 - no.5 - tr.95-103 - ISSN.1859-2171en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyênen
dc.titleTối ưu hóa điều kiện lên men rượu vang mãng cầu xiêm (annona muricata l.) sử dụng nấm men saccharomyces cerevisiae fby015 = Optimization of fermentation conditions in wine production from soursop (annona muricata l.) using saccharomyces cerevisiae fby015en
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CTv178V226S52021095.pdf393.12 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

21
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.