Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34802
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHuỳnh, Xuân Phong
dc.contributor.authorHuỳnh, Văn Kiệt
dc.contributor.authorLê, Tấn Hưng
dc.contributor.authorTrần, Khả Ái
dc.contributor.authorLưu, Minh Châu
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Thạnh
dc.contributor.authorTrần, Hoàng Hiệp
dc.contributor.authorLê, Trí Ân
dc.contributor.authorĐoàn, Thị Kiều Tiên
dc.date.accessioned2023-12-13T01:24:39Z-
dc.date.available2023-12-13T01:24:39Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=330189en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34802-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2021 - no.5 - tr.95-103 - ISSN.1859-2171en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyênen
dc.titleTối ưu hóa điều kiện lên men rượu vang mãng cầu xiêm (annona muricata l.) sử dụng nấm men saccharomyces cerevisiae fby015 = Optimization of fermentation conditions in wine production from soursop (annona muricata l.) using saccharomyces cerevisiae fby015en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv178V226S52021095.pdf
  • Size : 393,12 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.