Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34731
Title: | Nghiên cứu một số yếu tố ảnh hưởng đến quy trình chế biến sản phẩm chả cá rô phi = Study on factors affecting the processing of tilapia chopped fish | Authors: | Lê, Minh Châu Hồ, Thị Bích Ngọc Nguyễn, Thu Hoài Lê, Thị Nga Lưu, Hồng Sơn Vũ, Thị Hạnh |
Keywords: | Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2021 - no.1 - tr.92-98 - ISSN.1859-2171 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=329998 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34731 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CTv178V226S12021092.pdf | 469.98 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.