Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34731
Title: Nghiên cứu một số yếu tố ảnh hưởng đến quy trình chế biến sản phẩm chả cá rô phi = Study on factors affecting the processing of tilapia chopped fish
Authors: Lê, Minh Châu
Hồ, Thị Bích Ngọc
Nguyễn, Thu Hoài
Lê, Thị Nga
Lưu, Hồng Sơn
Vũ, Thị Hạnh
Keywords: Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2021 - no.1 - tr.92-98 - ISSN.1859-2171
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=329998
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34731
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv178V226S12021092.pdf469.98 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

1
checked on Dec 22, 2024

Download(s)

7
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.