Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34538
Title: Thẩm định phương pháp phân tích và đánh giá ảnh hưởng của nhiệt độ pha trà đến hàm lượng polyphenol tổng trong nước trà của một số sản phẩm trà Việt Nam = Validation of analytical method and investigation into the effects of brewing temperature on total polyphenol contents in tea infusions prepared from vietnamese tea products
Authors: Nguyễn, Công Hậu
Lê, Thị Anh Đào
Nguyễn, Phạm Như Quỳnh
Nguyễn, Thành Nho
Keywords: Tạp chí Khoa học - Đại học Sư phạm TP Hồ Chí Minh
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học - Đại học Sư phạm TP Hồ Chí Minh - 2021 - no.6 - tr.993-1005 - ISSN.1859-3100
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=328927
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34538
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv138V18S62021993.pdf681.71 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.