Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34538
Title: | Thẩm định phương pháp phân tích và đánh giá ảnh hưởng của nhiệt độ pha trà đến hàm lượng polyphenol tổng trong nước trà của một số sản phẩm trà Việt Nam = Validation of analytical method and investigation into the effects of brewing temperature on total polyphenol contents in tea infusions prepared from vietnamese tea products | Authors: | Nguyễn, Công Hậu Lê, Thị Anh Đào Nguyễn, Phạm Như Quỳnh Nguyễn, Thành Nho |
Keywords: | Tạp chí Khoa học - Đại học Sư phạm TP Hồ Chí Minh | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học - Đại học Sư phạm TP Hồ Chí Minh - 2021 - no.6 - tr.993-1005 - ISSN.1859-3100 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=328927 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34538 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CTv138V18S62021993.pdf | 681.71 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.