Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34538
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Công Hậu
dc.contributor.authorLê, Thị Anh Đào
dc.contributor.authorNguyễn, Phạm Như Quỳnh
dc.contributor.authorNguyễn, Thành Nho
dc.date.accessioned2023-12-13T01:23:10Z-
dc.date.available2023-12-13T01:23:10Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=328927en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34538-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học - Đại học Sư phạm TP Hồ Chí Minh - 2021 - no.6 - tr.993-1005 - ISSN.1859-3100en
dc.subjectTạp chí Khoa học - Đại học Sư phạm TP Hồ Chí Minhen
dc.titleThẩm định phương pháp phân tích và đánh giá ảnh hưởng của nhiệt độ pha trà đến hàm lượng polyphenol tổng trong nước trà của một số sản phẩm trà Việt Nam = Validation of analytical method and investigation into the effects of brewing temperature on total polyphenol contents in tea infusions prepared from vietnamese tea productsen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv138V18S62021993.pdf
  • Size : 681,71 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.