Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34461
Title: Tuyển chọn nấm men và tối ưu hóa quá trình lên men rượu vang bưởi năm roi (Citrus grandis L.) = Selection of yeast and optimization of wine production from nam roi pomelo (Citrus grandis L.)
Authors: Huỳnh, Xuân Phong
Nguyễn, Thị Khánh Vi
Mai, Thúy Vy
Lưu, Minh Châu
Bùi, Hoàng Đăng Long
Nguyễn, Ngọc Thạnh
Keywords: Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2021 - no.10 - tr.237-244 - ISSN.1859-2171
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=330757
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34461
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv178V226S102021237.pdf349.91 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.