Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34461
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHuỳnh, Xuân Phong
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Khánh Vi
dc.contributor.authorMai, Thúy Vy
dc.contributor.authorLưu, Minh Châu
dc.contributor.authorBùi, Hoàng Đăng Long
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Thạnh
dc.date.accessioned2023-12-12T09:46:29Z-
dc.date.available2023-12-12T09:46:29Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=330757en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34461-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2021 - no.10 - tr.237-244 - ISSN.1859-2171en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyênen
dc.titleTuyển chọn nấm men và tối ưu hóa quá trình lên men rượu vang bưởi năm roi (Citrus grandis L.) = Selection of yeast and optimization of wine production from nam roi pomelo (Citrus grandis L.)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv178V226S102021237.pdf
  • Size : 349,91 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.