Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34426
Title: Tối ưu hóa điều kiện lên men acid lactic từ nước chua tàu hủ của vi khuẩn lactic ứng dụng trong thử nghiệm sản xuất xà phòng kháng khuẩn Propionibacterium acnes PO = Optimization of the lactic acid fermentation from tofu sour liquid and application in the production of antibacterial soap against propionibacterium acnes PO
Authors: Bùi, Hoàng Đăng Long
Lý, Xuân Mai
Lưu, Minh Châu
Nguyễn, Ngọc Thạnh
Huỳnh, Xuân Phong
Keywords: Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2021 - no.10 - tr.9-17 - ISSN.1859-2171
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=330723
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34426
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv178V226S102021009.pdf504.17 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.