Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34426
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Bùi, Hoàng Đăng Long | |
dc.contributor.author | Lý, Xuân Mai | |
dc.contributor.author | Lưu, Minh Châu | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Ngọc Thạnh | |
dc.contributor.author | Huỳnh, Xuân Phong | |
dc.date.accessioned | 2023-12-12T09:46:17Z | - |
dc.date.available | 2023-12-12T09:46:17Z | - |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=330723 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34426 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2021 - no.10 - tr.9-17 - ISSN.1859-2171 | en |
dc.subject | Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên | en |
dc.title | Tối ưu hóa điều kiện lên men acid lactic từ nước chua tàu hủ của vi khuẩn lactic ứng dụng trong thử nghiệm sản xuất xà phòng kháng khuẩn Propionibacterium acnes PO = Optimization of the lactic acid fermentation from tofu sour liquid and application in the production of antibacterial soap against propionibacterium acnes PO | en |
dc.type | Article | en |
item.grantfulltext | restricted | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.openairetype | Article | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CTv178V226S102021009.pdf | 504.17 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.