Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34037
Title: Khảo sát ảnh hưởng của nhiệt độ và thời gian trong quá trình lên men và sấy đến chất lượng hạt ca cao trồng tại Đắk Lắk = Study on effective of temperature and time condition during fermentation and drying cocoa (Theobroma cacao L.) beans in Dak Lak
Authors: Lâm, Thị Việt Hà
Phan, Thị Bích Trâm
Trương, Trọng Ngôn
Hà, Thanh Toàn
Keywords: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.19 - tr.86 - 95 - ISSN.1859-4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=330636
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34037
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S192021086.pdf1.51 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

1
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.