Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34037
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLâm, Thị Việt Hà
dc.contributor.authorPhan, Thị Bích Trâm
dc.contributor.authorTrương, Trọng Ngôn
dc.contributor.authorHà, Thanh Toàn
dc.date.accessioned2023-12-12T09:04:38Z-
dc.date.available2023-12-12T09:04:38Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=330636en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34037-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.19 - tr.86 - 95 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleKhảo sát ảnh hưởng của nhiệt độ và thời gian trong quá trình lên men và sấy đến chất lượng hạt ca cao trồng tại Đắk Lắk = Study on effective of temperature and time condition during fermentation and drying cocoa (Theobroma cacao L.) beans in Dak Laken
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S192021086.pdf
  • Size : 1,51 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.