Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34031
Title: Tối ưu hóa điều kiện lên men rượu vang Mãng cầu xiêm (Annona muricata L.) sử dụng nấm men Saccharomyces cerevisiae BV818 = Optimization of fermentation conditions for wine production from soursop (Annona muricata L.) using Saccharomyces cerevisiae BV818
Authors: Huỳnh, Xuân Phong
Nguyễn, Ngọc Tường Vy
Lưu, Minh Châu
Nguyễn, Ngọc Thạnh
Bùi, Hoàng Đăng Long
Trần, Thị Giang
Đoàn, Thị Kiều Tiên
Keywords: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.18 - tr.177 - 185 - ISSN.1859-4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=330572
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34031
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S182021177.pdf1.46 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.