Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34031
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Huỳnh, Xuân Phong | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Ngọc Tường Vy | |
dc.contributor.author | Lưu, Minh Châu | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Ngọc Thạnh | |
dc.contributor.author | Bùi, Hoàng Đăng Long | |
dc.contributor.author | Trần, Thị Giang | |
dc.contributor.author | Đoàn, Thị Kiều Tiên | |
dc.date.accessioned | 2023-12-12T09:04:36Z | - |
dc.date.available | 2023-12-12T09:04:36Z | - |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=330572 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34031 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.18 - tr.177 - 185 - ISSN.1859-4581 | en |
dc.subject | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn | en |
dc.title | Tối ưu hóa điều kiện lên men rượu vang Mãng cầu xiêm (Annona muricata L.) sử dụng nấm men Saccharomyces cerevisiae BV818 = Optimization of fermentation conditions for wine production from soursop (Annona muricata L.) using Saccharomyces cerevisiae BV818 | en |
dc.type | Article | en |
item.grantfulltext | restricted | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.openairetype | Article | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv201S182021177.pdf | 1.46 MB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.