Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34031
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHuỳnh, Xuân Phong
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Tường Vy
dc.contributor.authorLưu, Minh Châu
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Thạnh
dc.contributor.authorBùi, Hoàng Đăng Long
dc.contributor.authorTrần, Thị Giang
dc.contributor.authorĐoàn, Thị Kiều Tiên
dc.date.accessioned2023-12-12T09:04:36Z-
dc.date.available2023-12-12T09:04:36Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=330572en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34031-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.18 - tr.177 - 185 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleTối ưu hóa điều kiện lên men rượu vang Mãng cầu xiêm (Annona muricata L.) sử dụng nấm men Saccharomyces cerevisiae BV818 = Optimization of fermentation conditions for wine production from soursop (Annona muricata L.) using Saccharomyces cerevisiae BV818en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S182021177.pdf
  • Size : 1,46 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.