Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34030
Title: Xác định thành phần dinh dưỡng và hoạt tính kháng oxy hóa của dịch nấm men bia xử lý bằng phương pháp cơ học = Evaluation of nutrition and antioxidant activity of brewer’s spent yeast extract prepared by mechanic disruption
Authors: Nguyễn, Ngọc Thạnh
Nguyễn, Thị Ngọc Luyến
Lưu, Minh Châu
Bùi, Hoàng Đăng Long
Huỳnh, Xuân Phong
Keywords: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.18 - tr.170 - 176 - ISSN.1859-4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=330571
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34030
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S182021170.pdf998.42 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.