Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34030
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn, Ngọc Thạnh | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Ngọc Luyến | |
dc.contributor.author | Lưu, Minh Châu | |
dc.contributor.author | Bùi, Hoàng Đăng Long | |
dc.contributor.author | Huỳnh, Xuân Phong | |
dc.date.accessioned | 2023-12-12T09:04:36Z | - |
dc.date.available | 2023-12-12T09:04:36Z | - |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=330571 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34030 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.18 - tr.170 - 176 - ISSN.1859-4581 | en |
dc.subject | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn | en |
dc.title | Xác định thành phần dinh dưỡng và hoạt tính kháng oxy hóa của dịch nấm men bia xử lý bằng phương pháp cơ học = Evaluation of nutrition and antioxidant activity of brewer’s spent yeast extract prepared by mechanic disruption | en |
dc.type | Article | en |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.openairetype | Article | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv201S182021170.pdf | 998.42 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.