Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34030
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Thạnh
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Ngọc Luyến
dc.contributor.authorLưu, Minh Châu
dc.contributor.authorBùi, Hoàng Đăng Long
dc.contributor.authorHuỳnh, Xuân Phong
dc.date.accessioned2023-12-12T09:04:36Z-
dc.date.available2023-12-12T09:04:36Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=330571en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34030-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.18 - tr.170 - 176 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleXác định thành phần dinh dưỡng và hoạt tính kháng oxy hóa của dịch nấm men bia xử lý bằng phương pháp cơ học = Evaluation of nutrition and antioxidant activity of brewer’s spent yeast extract prepared by mechanic disruptionen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S182021170.pdf998.42 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.