Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33997
Title: | Nghiên cứu điều kiện lên men nem chua nấm bào ngư (Pleurotus ostreatus) sử dụng vi khuẩn lactic. = Study on the fermentation conditions of abalone mushrooms (Pleurotus ostreatus) using lactic acid bacteria | Authors: | Huỳnh, Xuân Phong Lê, Thị Minh Thư Lý, Thị Thùy Duyên Lưu, Minh Châu Bùi, Hoàng Đăng Long Nguyễn, Ngọc Thạnh |
Keywords: | Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam - 2021 - no.09 - tr.64 - 70 - ISSN.1859 - 1558 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=330518 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33997 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv490S92021064.pdf | 208.44 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.