Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33997
Title: Nghiên cứu điều kiện lên men nem chua nấm bào ngư (Pleurotus ostreatus) sử dụng vi khuẩn lactic. = Study on the fermentation conditions of abalone mushrooms (Pleurotus ostreatus) using lactic acid bacteria
Authors: Huỳnh, Xuân Phong
Lê, Thị Minh Thư
Lý, Thị Thùy Duyên
Lưu, Minh Châu
Bùi, Hoàng Đăng Long
Nguyễn, Ngọc Thạnh
Keywords: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam - 2021 - no.09 - tr.64 - 70 - ISSN.1859 - 1558
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=330518
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33997
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv490S92021064.pdf208.44 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.