Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33997
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Huỳnh, Xuân Phong | |
dc.contributor.author | Lê, Thị Minh Thư | |
dc.contributor.author | Lý, Thị Thùy Duyên | |
dc.contributor.author | Lưu, Minh Châu | |
dc.contributor.author | Bùi, Hoàng Đăng Long | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Ngọc Thạnh | |
dc.date.accessioned | 2023-12-12T09:04:26Z | - |
dc.date.available | 2023-12-12T09:04:26Z | - |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=330518 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33997 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam - 2021 - no.09 - tr.64 - 70 - ISSN.1859 - 1558 | en |
dc.subject | Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam | en |
dc.title | Nghiên cứu điều kiện lên men nem chua nấm bào ngư (Pleurotus ostreatus) sử dụng vi khuẩn lactic. = Study on the fermentation conditions of abalone mushrooms (Pleurotus ostreatus) using lactic acid bacteria | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CVv490S92021064.pdf
Size : 208,44 kB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.