Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33880
Title: Ảnh hưởng của việc bổ sung oligo-β-glucan tạo ra bằng phương pháp chiếu xạ tia γ vào thức ăn lên tăng trưởng, tỷ lệ sống và các chỉ tiêu miễn dịch ở tôm hùm đá (Palinuridae homarus) = Effect of supplementation of diet with oligo-β-glucan prepared by γ-ray irradiation on growth, survival and immune indexes of lobster (Palinuridae homarus)
Authors: Lê, Quang Luân
Nguyễn, Trọng Nghĩa
Lê, Thị Thu Thảo
Nguyễn, Thanh Vũ
Keywords: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam - 2021 - no.6 - tr.102 - 107 - ISSN.1859 - 1558
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=329371
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33880
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv490S62021102.pdf214.78 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

2
checked on Nov 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.