Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33793
Title: Ảnh hưởng của cao chiết từ ba loài nấm ăn đến khả năng chống oxy hoá dầu cá = Effects of mushroom extracts on the antioxidative capacity of salmon oil preservation
Authors: Nguyễn, Lê Anh Đào
Huỳnh, Thị Kim Duyên
Nguyễn, Quốc Thịnh
Trần, Minh Phú
Nguyễn, Thị Như Hạ
Kazufumi, Osako
Toshiaki, Ohshima
Keywords: Khoa học (Đại học Cần Thơ)
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học (Đại học Cần Thơ) - 2021 - no.CĐTS - tr.91-98 - ISSN.1859-2333
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331609
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33793
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv403V57SCDTS2021091.pdf464.02 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

7
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.