Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33793
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Lê Anh Đào
dc.contributor.authorHuỳnh, Thị Kim Duyên
dc.contributor.authorNguyễn, Quốc Thịnh
dc.contributor.authorTrần, Minh Phú
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Như Hạ
dc.contributor.authorKazufumi, Osako
dc.contributor.authorToshiaki, Ohshima
dc.date.accessioned2023-12-12T09:03:28Z-
dc.date.available2023-12-12T09:03:28Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331609en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33793-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Cần Thơ) - 2021 - no.CĐTS - tr.91-98 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (Đại học Cần Thơ)en
dc.titleẢnh hưởng của cao chiết từ ba loài nấm ăn đến khả năng chống oxy hoá dầu cá = Effects of mushroom extracts on the antioxidative capacity of salmon oil preservationen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv403V57SCDTS2021091.pdf
  • Size : 464,02 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.