Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33751
Title: | Phát triển rau an toàn trong hệ thống thực phẩm bền vững: một nghiên cứu điển hình tại Thái Nguyên = The development of safe vegetables in sustainable food systems: a case study in Thai Nguyen province |
Authors: | Nguyễn, Thị Minh Huệ Kiều, Thị Thu Hương Nguyễn, Thị Hiền Thương Vũ, Hải Anh Nguyễn, Hoài Nam |
Keywords: | Khoa học (Đại học Tân Trào) |
Issue Date: | 2021 |
Series/Report no.: | Khoa học (Đại học Tân Trào) - 2021 - no.24 - tr.96-103 - ISSN.2354-1431 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=334043 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33751 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CVv444S242021096.pdf
Size : 546,84 kB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.