Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33751
Title: Phát triển rau an toàn trong hệ thống thực phẩm bền vững: một nghiên cứu điển hình tại Thái Nguyên = The development of safe vegetables in sustainable food systems: a case study in Thai Nguyen province
Authors: Nguyễn, Thị Minh Huệ
Kiều, Thị Thu Hương
Nguyễn, Thị Hiền Thương
Vũ, Hải Anh
Nguyễn, Hoài Nam
Keywords: Khoa học (Đại học Tân Trào)
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học (Đại học Tân Trào) - 2021 - no.24 - tr.96-103 - ISSN.2354-1431
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=334043
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33751
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv444S242021096.pdf546.84 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

3
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.