Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33751
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Minh Huệ
dc.contributor.authorKiều, Thị Thu Hương
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hiền Thương
dc.contributor.authorVũ, Hải Anh
dc.contributor.authorNguyễn, Hoài Nam
dc.date.accessioned2023-12-12T09:03:16Z-
dc.date.available2023-12-12T09:03:16Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=334043en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33751-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Tân Trào) - 2021 - no.24 - tr.96-103 - ISSN.2354-1431en
dc.subjectKhoa học (Đại học Tân Trào)en
dc.titlePhát triển rau an toàn trong hệ thống thực phẩm bền vững: một nghiên cứu điển hình tại Thái Nguyên = The development of safe vegetables in sustainable food systems: a case study in Thai Nguyen provinceen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv444S242021096.pdf
  • Size : 546,84 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.