Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33740
Title: Nghiên cứu ảnh hưởng của nồng độ chitosan đến chất lượng và thời gian bảo quản đậu phụ = Study on the effect of chitosan concentration on quality and self-life of tofu
Authors: Phạm, Thị Phương
Trương, Thị Ánh Tuyết
Vi, Đại Lâm
Lưu, Hồng Sơn
Nông, Thị Hải Yến
Nguyễn, Văn Bình
Lương, Hùng Tiến
Keywords: Khoa học (Đại học Tân Trào)
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học (Đại học Tân Trào) - 2021 - no.24 - tr.71-78 - ISSN.2354-1431
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=334040
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33740
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv444S242021071.pdf
  • Size : 592,5 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.