Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33740
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Thị Phương
dc.contributor.authorTrương, Thị Ánh Tuyết
dc.contributor.authorVi, Đại Lâm
dc.contributor.authorLưu, Hồng Sơn
dc.contributor.authorNông, Thị Hải Yến
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Bình
dc.contributor.authorLương, Hùng Tiến
dc.date.accessioned2023-12-12T09:03:12Z-
dc.date.available2023-12-12T09:03:12Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=334040en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33740-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Tân Trào) - 2021 - no.24 - tr.71-78 - ISSN.2354-1431en
dc.subjectKhoa học (Đại học Tân Trào)en
dc.titleNghiên cứu ảnh hưởng của nồng độ chitosan đến chất lượng và thời gian bảo quản đậu phụ = Study on the effect of chitosan concentration on quality and self-life of tofuen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv444S242021071.pdf
  • Size : 592,5 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.