Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33517
Title: Sử dụng màng chitosan trong bảo quản chả cá lóc chiên ở nhiệt độ thấp = The application of chitosan coating in the low-temperature storage of fried snakehead fish cake
Authors: Võ, Hoàng Ngân
Nguyễn, Văn Mười
Trần, Thanh Trúc
Keywords: Khoa học (Đại học Cần Thơ)
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học (Đại học Cần Thơ) - 2021 - no.4 - tr.148-158 - ISSN.1859-2333
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331332
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33517
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv403V57S4B2021148.pdf631.43 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

11
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.