Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33517
Title: | Sử dụng màng chitosan trong bảo quản chả cá lóc chiên ở nhiệt độ thấp = The application of chitosan coating in the low-temperature storage of fried snakehead fish cake | Authors: | Võ, Hoàng Ngân Nguyễn, Văn Mười Trần, Thanh Trúc |
Keywords: | Khoa học (Đại học Cần Thơ) | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Khoa học (Đại học Cần Thơ) - 2021 - no.4 - tr.148-158 - ISSN.1859-2333 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331332 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33517 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv403V57S4B2021148.pdf | 631.43 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.