Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33514
Title: Ảnh hưởng của quá trình ngâm rửa và điều kiện tồn trữ đến một số chỉ tiêu vật lý của nấm bào ngư tươi (Pleurotus spp.) = Effects of soaking and storage conditions on some physical parameters of fresh oyster mushrooms (Pleurotus spp.)
Authors: Nguyễn, Thị Ngọc Giang
Nguyễn, Minh Thủy
Keywords: Khoa học (Đại học Cần Thơ)
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học (Đại học Cần Thơ) - 2021 - no.4 - tr.139-147 - ISSN.1859-2333
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331331
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33514
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv403V57S4B2021139.pdf1.29 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

5
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.