Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33514
Title: | Ảnh hưởng của quá trình ngâm rửa và điều kiện tồn trữ đến một số chỉ tiêu vật lý của nấm bào ngư tươi (Pleurotus spp.) = Effects of soaking and storage conditions on some physical parameters of fresh oyster mushrooms (Pleurotus spp.) |
Authors: | Nguyễn, Thị Ngọc Giang Nguyễn, Minh Thủy |
Keywords: | Khoa học (Đại học Cần Thơ) |
Issue Date: | 2021 |
Series/Report no.: | Khoa học (Đại học Cần Thơ) - 2021 - no.4 - tr.139-147 - ISSN.1859-2333 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331331 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33514 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CVv403V57S4B2021139.pdf
Size : 1,29 MB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.