Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33514
Title: | Ảnh hưởng của quá trình ngâm rửa và điều kiện tồn trữ đến một số chỉ tiêu vật lý của nấm bào ngư tươi (Pleurotus spp.) = Effects of soaking and storage conditions on some physical parameters of fresh oyster mushrooms (Pleurotus spp.) | Authors: | Nguyễn, Thị Ngọc Giang Nguyễn, Minh Thủy |
Keywords: | Khoa học (Đại học Cần Thơ) | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Khoa học (Đại học Cần Thơ) - 2021 - no.4 - tr.139-147 - ISSN.1859-2333 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331331 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33514 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv403V57S4B2021139.pdf | 1.29 MB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.