Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33514
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Ngọc Giang
dc.contributor.authorNguyễn, Minh Thủy
dc.date.accessioned2023-12-12T08:54:39Z-
dc.date.available2023-12-12T08:54:39Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331331en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33514-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Cần Thơ) - 2021 - no.4 - tr.139-147 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (Đại học Cần Thơ)en
dc.titleẢnh hưởng của quá trình ngâm rửa và điều kiện tồn trữ đến một số chỉ tiêu vật lý của nấm bào ngư tươi (Pleurotus spp.) = Effects of soaking and storage conditions on some physical parameters of fresh oyster mushrooms (Pleurotus spp.)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv403V57S4B2021139.pdf
  • Size : 1,29 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.