Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33344
Title: Nghên cứu giảm đắng nước bưởi thanh trùng bằng chế phẩm enzyme biocitrus = Effect of Biocitrus enzymatic treatment on the bitter taste of the pomelo juice
Authors: Hoàng, Quang Bình
Trần, Thị Ny
Huỳnh, Tiến Đạt
Lê, Trung Thiên
Keywords: Khoa học (Đại học Cần Thơ)
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học (Đại học Cần Thơ) - 2021 - no.6 - tr.160-168 - ISSN.1859-2333
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331084
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33344
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv403V57S6B2021160.pdf614.19 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

1
checked on Nov 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.