Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33344
Title: | Nghên cứu giảm đắng nước bưởi thanh trùng bằng chế phẩm enzyme biocitrus = Effect of Biocitrus enzymatic treatment on the bitter taste of the pomelo juice | Authors: | Hoàng, Quang Bình Trần, Thị Ny Huỳnh, Tiến Đạt Lê, Trung Thiên |
Keywords: | Khoa học (Đại học Cần Thơ) | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Khoa học (Đại học Cần Thơ) - 2021 - no.6 - tr.160-168 - ISSN.1859-2333 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331084 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33344 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv403V57S6B2021160.pdf | 614.19 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.