Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33344
Title: | Nghên cứu giảm đắng nước bưởi thanh trùng bằng chế phẩm enzyme biocitrus = Effect of Biocitrus enzymatic treatment on the bitter taste of the pomelo juice |
Authors: | Hoàng, Quang Bình Trần, Thị Ny Huỳnh, Tiến Đạt Lê, Trung Thiên |
Keywords: | Khoa học (Đại học Cần Thơ) |
Issue Date: | 2021 |
Series/Report no.: | Khoa học (Đại học Cần Thơ) - 2021 - no.6 - tr.160-168 - ISSN.1859-2333 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331084 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33344 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CVv403V57S6B2021160.pdf
Size : 614,19 kB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.