Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33114
Title: | Nghiên cứu hoạt tính sinh học trong tinh dầu tía tô ở Việt Nam (Perilla frutescens var.crispa) và ứng dụng trong chế biến thực phẩm = Research to complete the process of distillation of purple essential oil in Vietnam (Perilla frutescens var.crispa) and applications in food processing | Authors: | Vũ, Thị Cương Nguyễn, Quang Tùng Hoàng, Thanh Đức Phạm, Thị Hương Quỳnh |
Keywords: | Khoa học và Công nghệ (Đại học Công nghiệp Hà Nội) | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Khoa học và Công nghệ (Đại học Công nghiệp Hà Nội) - 2021 - no.6 - tr.124-128 - ISSN.1859-3585 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331915 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33114 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVt70V57S062021124.pdf | 887.82 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Page view(s)
2
checked on Dec 23, 2024
Download(s)
73
checked on Dec 23, 2024
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.