Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33114
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVũ, Thị Cương
dc.contributor.authorNguyễn, Quang Tùng
dc.contributor.authorHoàng, Thanh Đức
dc.contributor.authorPhạm, Thị Hương Quỳnh
dc.date.accessioned2023-12-12T08:35:29Z-
dc.date.available2023-12-12T08:35:29Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331915en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33114-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ (Đại học Công nghiệp Hà Nội) - 2021 - no.6 - tr.124-128 - ISSN.1859-3585en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ (Đại học Công nghiệp Hà Nội)en
dc.titleNghiên cứu hoạt tính sinh học trong tinh dầu tía tô ở Việt Nam (Perilla frutescens var.crispa) và ứng dụng trong chế biến thực phẩm = Research to complete the process of distillation of purple essential oil in Vietnam (Perilla frutescens var.crispa) and applications in food processingen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVt70V57S062021124.pdf
  • Size : 887,82 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.