Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33102
Title: Ảnh hưởng của phương pháp trích ly và độ tuổi thu hoạch đến hàm lượng polyphenol, flavonoid và hoạt tính chống oxy hóa của vỏ trắng bưởi Năm Roi (Citrus grandis (L.) Osbeck) = Effects of extraction methods and the maturity period on total polyphenol, flavonoid content, and antioxidant activity of the albedo of Nam Roi pomelo (Citrus grandis (L.) Osbeck)
Authors: Nguyễn, Hồng Khôi Nguyên
Bạch, Long Giang
Trần, Thanh Trúc
Keywords: Khoa học (Đại học Cần Thơ)
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học (Đại học Cần Thơ) - 2021 - no.CĐCNTP - tr.127-135 - ISSN.1859-2333
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331892
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33102
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv403SCDTP2021127.pdf676.46 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

1
checked on Nov 25, 2024

Download(s)

19
checked on Nov 25, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.