Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33102
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn, Hồng Khôi Nguyên | |
dc.contributor.author | Bạch, Long Giang | |
dc.contributor.author | Trần, Thanh Trúc | |
dc.date.accessioned | 2023-12-12T08:35:24Z | - |
dc.date.available | 2023-12-12T08:35:24Z | - |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331892 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33102 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Khoa học (Đại học Cần Thơ) - 2021 - no.CĐCNTP - tr.127-135 - ISSN.1859-2333 | en |
dc.subject | Khoa học (Đại học Cần Thơ) | en |
dc.title | Ảnh hưởng của phương pháp trích ly và độ tuổi thu hoạch đến hàm lượng polyphenol, flavonoid và hoạt tính chống oxy hóa của vỏ trắng bưởi Năm Roi (Citrus grandis (L.) Osbeck) = Effects of extraction methods and the maturity period on total polyphenol, flavonoid content, and antioxidant activity of the albedo of Nam Roi pomelo (Citrus grandis (L.) Osbeck) | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.