Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33098
Title: | Ảnh hưởng của quá trình tiền xử lý đến chất lượng cam Sành (Citrus sinensis) sấy dẻo = Effect of pretreatments on the quality of soft dried Sanh orange (Citrus sinensis) | Authors: | Phan, Thị Thanh Quế Dương, Kim Thanh Lê, Duy Nghĩa Nguyễn, Lâm Thảo Vy Kha, Chấn Tuyền Nguyễn, Văn Ây Dương, Thị Phượng Liên |
Keywords: | Khoa học (Đại học Cần Thơ) | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Khoa học (Đại học Cần Thơ) - 2021 - no.CĐCNTP - tr.151-160 - ISSN.1859-2333 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331896 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33098 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv403SCDTP2021151.pdf | 887.44 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.