Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33098
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhan, Thị Thanh Quế
dc.contributor.authorDương, Kim Thanh
dc.contributor.authorLê, Duy Nghĩa
dc.contributor.authorNguyễn, Lâm Thảo Vy
dc.contributor.authorKha, Chấn Tuyền
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Ây
dc.contributor.authorDương, Thị Phượng Liên
dc.date.accessioned2023-12-12T08:35:23Z-
dc.date.available2023-12-12T08:35:23Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331896en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33098-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Cần Thơ) - 2021 - no.CĐCNTP - tr.151-160 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (Đại học Cần Thơ)en
dc.titleẢnh hưởng của quá trình tiền xử lý đến chất lượng cam Sành (Citrus sinensis) sấy dẻo = Effect of pretreatments on the quality of soft dried Sanh orange (Citrus sinensis)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv403SCDTP2021151.pdf
  • Size : 887,44 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.