Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33098
Title: Ảnh hưởng của quá trình tiền xử lý đến chất lượng cam Sành (Citrus sinensis) sấy dẻo = Effect of pretreatments on the quality of soft dried Sanh orange (Citrus sinensis)
Authors: Phan, Thị Thanh Quế
Dương, Kim Thanh
Lê, Duy Nghĩa
Nguyễn, Lâm Thảo Vy
Kha, Chấn Tuyền
Nguyễn, Văn Ây
Dương, Thị Phượng Liên
Keywords: Khoa học (Đại học Cần Thơ)
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học (Đại học Cần Thơ) - 2021 - no.CĐCNTP - tr.151-160 - ISSN.1859-2333
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331896
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33098
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv403SCDTP2021151.pdf887.44 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.