Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33078
Title: Phát triển các thuộc tính cảm quan trong đánh giá độ tươi sản phẩm phi lê cá lóc (Channa striata) bằng phương pháp QIM và Torry = Development of sensory attributes of QIM and Torry shemes to assess freshness of snakehead (Channa striata) fillets
Authors: Nguyễn, Văn Minh
Lê, Thiên Sa
Trần, Thanh Giang
Đặng, Tố Uyên
Nguyễn, Thị Thanh Hải
Sonkarlay, Karnue
Lương, Đức Vũ
Keywords: Khoa học (Đại học Cần Thơ)
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học (Đại học Cần Thơ) - 2021 - no.CĐCNTP - tr.78-84 - ISSN.1859-2333
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331825
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33078
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv403SCDTP2021078.pdf609.9 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

3
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.