Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33078
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn, Văn Minh | |
dc.contributor.author | Lê, Thiên Sa | |
dc.contributor.author | Trần, Thanh Giang | |
dc.contributor.author | Đặng, Tố Uyên | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Thanh Hải | |
dc.contributor.author | Sonkarlay, Karnue | |
dc.contributor.author | Lương, Đức Vũ | |
dc.date.accessioned | 2023-12-12T08:35:17Z | - |
dc.date.available | 2023-12-12T08:35:17Z | - |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331825 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33078 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Khoa học (Đại học Cần Thơ) - 2021 - no.CĐCNTP - tr.78-84 - ISSN.1859-2333 | en |
dc.subject | Khoa học (Đại học Cần Thơ) | en |
dc.title | Phát triển các thuộc tính cảm quan trong đánh giá độ tươi sản phẩm phi lê cá lóc (Channa striata) bằng phương pháp QIM và Torry = Development of sensory attributes of QIM and Torry shemes to assess freshness of snakehead (Channa striata) fillets | en |
dc.type | Article | en |
item.grantfulltext | restricted | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.openairetype | Article | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv403SCDTP2021078.pdf | 609.9 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.