Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33078
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Minh
dc.contributor.authorLê, Thiên Sa
dc.contributor.authorTrần, Thanh Giang
dc.contributor.authorĐặng, Tố Uyên
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thanh Hải
dc.contributor.authorSonkarlay, Karnue
dc.contributor.authorLương, Đức Vũ
dc.date.accessioned2023-12-12T08:35:17Z-
dc.date.available2023-12-12T08:35:17Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331825en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33078-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Cần Thơ) - 2021 - no.CĐCNTP - tr.78-84 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (Đại học Cần Thơ)en
dc.titlePhát triển các thuộc tính cảm quan trong đánh giá độ tươi sản phẩm phi lê cá lóc (Channa striata) bằng phương pháp QIM và Torry = Development of sensory attributes of QIM and Torry shemes to assess freshness of snakehead (Channa striata) filletsen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv403SCDTP2021078.pdf
  • Size : 609,9 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.