Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33075
Title: Ảnh hưởng của điều kiện trích ly và cô quay chân không đến đặc tính của cao chiết từ vỏ bưởi da xanh (Citrus maxima (Burn.) Merr.) = Effects of extraction and rotary evaporation conditions to the characteristics of concentrated aqueous extract from pomelo peel (Citrus maxima (Burn.) Merr.) of Da Xanh cultivar
Authors: Tô, Nguyễn Phước Mai
Nguyễn, Văn Mười
Keywords: Khoa học (Đại học Cần Thơ)
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học (Đại học Cần Thơ) - 2021 - no.CĐCNTP - tr.21-31 - ISSN.1859-2333
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331819
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33075
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv403SCDTP2021021.pdf919.85 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

2
checked on Nov 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.