Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33075
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTô, Nguyễn Phước Mai
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Mười
dc.date.accessioned2023-12-12T08:35:16Z-
dc.date.available2023-12-12T08:35:16Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331819en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33075-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Cần Thơ) - 2021 - no.CĐCNTP - tr.21-31 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (Đại học Cần Thơ)en
dc.titleẢnh hưởng của điều kiện trích ly và cô quay chân không đến đặc tính của cao chiết từ vỏ bưởi da xanh (Citrus maxima (Burn.) Merr.) = Effects of extraction and rotary evaporation conditions to the characteristics of concentrated aqueous extract from pomelo peel (Citrus maxima (Burn.) Merr.) of Da Xanh cultivaren
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv403SCDTP2021021.pdf919.85 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Page view(s)

2
checked on Nov 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.