Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33071
Title: Ứng dụng công nghệ tiên tiến để kéo dài thời gian bảo quản trái cây = The advanced food preservation techniques for increased shelf life of fruits: A review
Authors: Lê, Thị Bích Phương
Tô, Nguyễn Phước Mai
Nguyễn, Văn Ây
Nguyễn, Văn Mười
Keywords: Khoa học (Đại học Cần Thơ)
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học (Đại học Cần Thơ) - 2021 - no.CĐCNTP - tr.32-47 - ISSN.1859-2333
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331820
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33071
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv403SCDTP2021032.pdf955.62 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.