Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33071
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Thị Bích Phương
dc.contributor.authorTô, Nguyễn Phước Mai
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Ây
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Mười
dc.date.accessioned2023-12-12T08:35:14Z-
dc.date.available2023-12-12T08:35:14Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331820en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33071-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Cần Thơ) - 2021 - no.CĐCNTP - tr.32-47 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (Đại học Cần Thơ)en
dc.titleỨng dụng công nghệ tiên tiến để kéo dài thời gian bảo quản trái cây = The advanced food preservation techniques for increased shelf life of fruits: A reviewen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv403SCDTP2021032.pdf
  • Size : 955,62 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.