Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/32840
Title: Khảo sát hoạt tính ức chế enzyme thủy phân tinh bột và bắt gốc tự do của cao chiết rau càng cua = Investigation of starch-hydrolyzing enzyme inhibition and antioxidant activity of peperomia pellucida extract
Authors: Đỗ, Nguyễn Anh Thư
Võ, Thanh Sang
Ngô, Đại Hùng
Keywords: Tạp chí Khoa học (Đại học Thủ Dầu Một)
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học (Đại học Thủ Dầu Một) - 2021 - no.5 - tr.35-41
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333942
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/32840
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv512S52021035.pdf393.95 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.