Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/32840
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐỗ, Nguyễn Anh Thư
dc.contributor.authorVõ, Thanh Sang
dc.contributor.authorNgô, Đại Hùng
dc.date.accessioned2023-12-12T08:33:55Z-
dc.date.available2023-12-12T08:33:55Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333942en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/32840-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học (Đại học Thủ Dầu Một) - 2021 - no.5 - tr.35-41en
dc.subjectTạp chí Khoa học (Đại học Thủ Dầu Một)en
dc.titleKhảo sát hoạt tính ức chế enzyme thủy phân tinh bột và bắt gốc tự do của cao chiết rau càng cua = Investigation of starch-hydrolyzing enzyme inhibition and antioxidant activity of peperomia pellucida extracten
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv512S52021035.pdf
  • Size : 393,95 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.