Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/32840
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐỗ, Nguyễn Anh Thư
dc.contributor.authorVõ, Thanh Sang
dc.contributor.authorNgô, Đại Hùng
dc.date.accessioned2023-12-12T08:33:55Z-
dc.date.available2023-12-12T08:33:55Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333942en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/32840-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học (Đại học Thủ Dầu Một) - 2021 - no.5 - tr.35-41en
dc.subjectTạp chí Khoa học (Đại học Thủ Dầu Một)en
dc.titleKhảo sát hoạt tính ức chế enzyme thủy phân tinh bột và bắt gốc tự do của cao chiết rau càng cua = Investigation of starch-hydrolyzing enzyme inhibition and antioxidant activity of peperomia pellucida extracten
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv512S52021035.pdf393.95 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.