Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/32840
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Đỗ, Nguyễn Anh Thư | |
dc.contributor.author | Võ, Thanh Sang | |
dc.contributor.author | Ngô, Đại Hùng | |
dc.date.accessioned | 2023-12-12T08:33:55Z | - |
dc.date.available | 2023-12-12T08:33:55Z | - |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333942 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/32840 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí Khoa học (Đại học Thủ Dầu Một) - 2021 - no.5 - tr.35-41 | en |
dc.subject | Tạp chí Khoa học (Đại học Thủ Dầu Một) | en |
dc.title | Khảo sát hoạt tính ức chế enzyme thủy phân tinh bột và bắt gốc tự do của cao chiết rau càng cua = Investigation of starch-hydrolyzing enzyme inhibition and antioxidant activity of peperomia pellucida extract | en |
dc.type | Article | en |
item.grantfulltext | restricted | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.openairetype | Article | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv512S52021035.pdf | 393.95 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.