Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/32840
Title: Khảo sát hoạt tính ức chế enzyme thủy phân tinh bột và bắt gốc tự do của cao chiết rau càng cua = Investigation of starch-hydrolyzing enzyme inhibition and antioxidant activity of peperomia pellucida extract
Authors: Đỗ, Nguyễn Anh Thư
Võ, Thanh Sang
Ngô, Đại Hùng
Keywords: Tạp chí Khoa học (Đại học Thủ Dầu Một)
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học (Đại học Thủ Dầu Một) - 2021 - no.5 - tr.35-41
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333942
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/32840
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv512S52021035.pdf393.95 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.