Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/32840
Title: | Khảo sát hoạt tính ức chế enzyme thủy phân tinh bột và bắt gốc tự do của cao chiết rau càng cua = Investigation of starch-hydrolyzing enzyme inhibition and antioxidant activity of peperomia pellucida extract | Authors: | Đỗ, Nguyễn Anh Thư Võ, Thanh Sang Ngô, Đại Hùng |
Keywords: | Tạp chí Khoa học (Đại học Thủ Dầu Một) | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học (Đại học Thủ Dầu Một) - 2021 - no.5 - tr.35-41 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333942 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/32840 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv512S52021035.pdf | 393.95 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.