Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/32840
Title: | Khảo sát hoạt tính ức chế enzyme thủy phân tinh bột và bắt gốc tự do của cao chiết rau càng cua = Investigation of starch-hydrolyzing enzyme inhibition and antioxidant activity of peperomia pellucida extract |
Authors: | Đỗ, Nguyễn Anh Thư Võ, Thanh Sang Ngô, Đại Hùng |
Keywords: | Tạp chí Khoa học (Đại học Thủ Dầu Một) |
Issue Date: | 2021 |
Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học (Đại học Thủ Dầu Một) - 2021 - no.5 - tr.35-41 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333942 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/32840 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CVv512S52021035.pdf
Size : 393,95 kB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.