Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/32657
Title: Ảnh hưởng của điều kiện lên men lên mật số Bacillus subtilis và Saccharomyces cerevisiae trên bã cơm dừa = Effects of fermentation conditions on the growth of B. subtilis và S. cerevisiae on Corpa meal
Authors: Lưu, Thị Thúy Hải
Lâm, Mộng Thúy
Trần, Thị Như Ý
Nguyễn, Hoài Dương
Lê, Trúc Linh
Keywords: Khoa học kỹ thuật chăn nuôi
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2021 - no.272 - tr.41 - 47 - ISSN.1859 - 476X
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=329607
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/32657
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv345S2722021041.pdf299.1 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s) 50

1
checked on Dec 22, 2024

Download(s)

16
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.