Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/32657
Title: | Ảnh hưởng của điều kiện lên men lên mật số Bacillus subtilis và Saccharomyces cerevisiae trên bã cơm dừa = Effects of fermentation conditions on the growth of B. subtilis và S. cerevisiae on Corpa meal | Authors: | Lưu, Thị Thúy Hải Lâm, Mộng Thúy Trần, Thị Như Ý Nguyễn, Hoài Dương Lê, Trúc Linh |
Keywords: | Khoa học kỹ thuật chăn nuôi | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Khoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2021 - no.272 - tr.41 - 47 - ISSN.1859 - 476X | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=329607 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/32657 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv345S2722021041.pdf | 299.1 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Page view(s) 50
1
checked on Dec 22, 2024
Download(s)
16
checked on Dec 22, 2024
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.