Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/32256
Title: | Thực tiễn áp dụng pháp luật Việt Nam hiện hành về an toàn thực phẩm trong sản xuất thực phẩm tươi sống = The practical implementation of Vietnam's food safety regulations in the production of fresh food | Authors: | Hồ, Thị Thu Hà | Keywords: | Tạp chi Công thương | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Tạp chi Công thương - 2021 - no.13 - tr.69-74 - ISSN.0866-7756 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=332276 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/32256 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv146S132021069.pdf | 658.47 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.