Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31759
Title: Nghiên cứu khả năng ức chế tăng sinh vi khuẩn propionibacterium acnes của gel mồng tơi (basella alba l.) và diếp cá (houttuynia cordata thunb.) = Study on the inhibitory effects of gel containing vine spinach (basella alba l.) and fish-mint (houttuynia cordata thunb) extracts on propionibacterium acnes
Authors: Phạm, Thị Kiều Oanh
Phan, Nữ Hoàng Oanh
Hoàng, Xuân Thế
Keywords: Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh - 2021 - no.2 - tr.100-113 - ISSN.0866-8132
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=332892
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31759
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv473V21S22021100.pdf712.29 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

1
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.