Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31759
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Thị Kiều Oanh
dc.contributor.authorPhan, Nữ Hoàng Oanh
dc.contributor.authorHoàng, Xuân Thế
dc.date.accessioned2023-12-12T07:40:14Z-
dc.date.available2023-12-12T07:40:14Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=332892en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31759-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh - 2021 - no.2 - tr.100-113 - ISSN.0866-8132en
dc.subjectTạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minhen
dc.titleNghiên cứu khả năng ức chế tăng sinh vi khuẩn propionibacterium acnes của gel mồng tơi (basella alba l.) và diếp cá (houttuynia cordata thunb.) = Study on the inhibitory effects of gel containing vine spinach (basella alba l.) and fish-mint (houttuynia cordata thunb) extracts on propionibacterium acnesen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv473V21S22021100.pdf
  • Size : 712,29 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.