Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31725
Title: Kiến thức, thực hành của người chế biến tại bếp ăn tập thể các trường mầm non thành phố Hải Dương năm 2020 = Knowledge and practice of food handlers at the collective kitchens of kindergartens in Hai Duong city in 2020
Authors: Nguyễn, Thị Thắm
Đào, Thị Thu Thủy
Cáp, Minh Đức
Keywords: Tạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội)
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Tạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội) - 2021 - no.10 - tr.214-225 - ISSN.2354-080X
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=332848
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31725
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv251V146S102021214.pdf214.5 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s) 50

1
checked on Dec 28, 2024

Download(s)

1
checked on Dec 28, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.