Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31725
Title: | Kiến thức, thực hành của người chế biến tại bếp ăn tập thể các trường mầm non thành phố Hải Dương năm 2020 = Knowledge and practice of food handlers at the collective kitchens of kindergartens in Hai Duong city in 2020 | Authors: | Nguyễn, Thị Thắm Đào, Thị Thu Thủy Cáp, Minh Đức |
Keywords: | Tạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội) | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Tạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội) - 2021 - no.10 - tr.214-225 - ISSN.2354-080X | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=332848 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31725 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv251V146S102021214.pdf | 214.5 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Page view(s) 50
1
checked on Dec 28, 2024
Download(s)
1
checked on Dec 28, 2024
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.